logo

Nå begynner vi å kjenne antydning til slitasje på føttene, men Gunnar planla også i dag en lengre tur. Den gikk først opp til Tarbena, så delte gruppen seg med en gjeng til Castell de Castells og en til Parcent via Coll de Rates.
I Parcent møttes vi for felles Spagetti Bolognese og Cola.  Vi ville raskt tilbake for å nytte solen på terrassen, så turen ble på ca. 12 mil i dag med 2200 høydemeter.

Dag 6
I dag planla Gunnar turen ned til El Campello via Rodlå. Ett stykke uti løypen ble vi tatt igjen av et Fransk contenital-lag. Magnar, Gunnar, Tore, Frode og Morten la seg på halen oppover og pulsen steg betydelig. På toppen var kun 3 stk. igjen. Vi fortsatte så nedover mot Aigues der startskuddet for tempoløypa går. Det er derfra 8 km med slak nedoverbakke og målstrek der Hellviks-ekspressen er først. Nede i El Campello stod det hamburgesa og Cola på menyen.  Vi tok videre mot Villajoyosa for kaffi og is. Halvveis ble det punktering på Paul Magnar sin leie-sykkel. Tilbake i Finestrat ville Magnar, Tore, Ansgar, Morten og Oddmund ta en strafferunde opp til Sella. Det ble en rolig runde for å dra ut syre i føttene. Dagens tur ble 106 km og 1800 høydemeter.

IMG 1082
IMG 1084


Simplicityrittet
Info
TerrengCupen

facebook

Trafikkregler

takk sykehus 300